Aangepaste site

Ik heb mijn site aangepast. Ik heb een nieuw thema gekozen, wel weer van Anders Norèn. Het thema heet Beaumont en is gericht op schrijvers. Nu reken ik verhalenvertellers daar ook onder, dus vind ik het goed bij mijn site passen.

Ik heb ook andere lettertypes gekozen: Figtree voor de bodytekst en Fraunces voor citaten, pull-quotes en andere tekstaccenten.

Ook heb ik twee nieuwe pagina’s gemaakt. Een pagina waar ik kort mijn aanbod onder de aandacht breng. Dit is een eerste versie, daar zal de komende tijd nog wel wat aan veranderen.

En een verhalenlijst. Met die lijst wil ik bezoekers van de site laten zien wat ik allemaal kan vertellen. Dit zijn namelijk allemaal verhalen die ik zonder veel voorbereiding kan vertellen. En ook die lijst zal de komende tijd alleen maar gaan groeien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *